KUNDEOMTALE

Trine

Kjøp/salg

Ærlig med å finne, rett hest til rett rytter. Ryddig ved handel. Anbefaler Kristina Madsen

Anonym

Kjøp/salg

Snart 7 år siden jeg rei spent og lykkelig hjem fra dere som fersk og stolt eier av Leiknir. Var veldig fornøyd med prosessen rundt å kjøpe hest igjennom deg, flaks at det var akkuratt der drømmehesten sto.

Camilla

Kjøp/salg

Jeg kjøpte hest fra deg mars 2018 og har bare positive ting å si om samarbeidet vårt under kjøpet. Følte at du så oss og fant en hest som passet til vårt bruk, altså luksus turhest.  Jeg husker jeg var så usikker ang alt da dette var første hest og jeg påtok meg et stort ansvar. Så derfor ville jeg ikke kjøpe helt privat, men følte det var tryggere med deg og Hestelykke, i tillegg til alt det positive jeg hørte om deg. Så synes jeg og at alt var veldig ryddig og på stell! Angrer ikke et sekund.  Men, alt i alt, superfornøyd med samarbeidet og kjøp av hest! Hadde lett brukt deg igjen.

Anonym

Ridetimer/kjøp/salg

Har fått ubeskrivelig hjelp fra dag 1 når jeg startet opp med ridetimer i en alder av 43 og da gikk det raskt til hjelp med prøving av hester til kjøp av min første hest etter 1 år og i årene etter det har jeg tett kontakt via Røkkvi, helgekurs, saltilpasning og ellers alt av veiledning om hest generelt. Hestelykke er alt fra A til Å evig takknemlig. 

Anonym

Arbeid

Har ikke noe vondt å si, når jeg var på praksis hos dere året 2015 så var det helt fantastisk. Drømmen min om å eie min egen stall ble mer og mer. Kunne ikke ha funnet bedre praksis plass helt topp sted!

Anonym

Kjøp/salg

Jeg har beundret alt ved deg fra første dag, du er en dyktig rytter, du er ryddig i alt du foretar deg, du har godt håndlag med både to og firbente, du er flink til å se hvem som passer sammen, du har klare mål for hest i trening - ja stort sett en kjempejente som jeg kan anbefale alle å ta kontakt med om det gjelder trening eller kjøp og salg

Anonym

Kjøp/salg

Har kjøpt 3 hester gjennom hestelykke og Kristina, derav den ene hesten var hennes egen og de 2 andre salgshester. Følt meg trygg hele veien, Kristina har hjulpet meg i etterkant om det har vært noe jeg lurer på. Har også deltatt på kurs der og har følt meg veldig godt ivaretatt og lært mye. Kristina er i tillegg interessert i hvordan det går med hest og eier etterpå. Hvis jeg skal kjøpe islandshest igjen vil jeg definitivt ta kontakt med Kristina.

Knut

Kjøp/salg

Har vært så heldig å få kjøpt flere hester av Hestelykke. Har bare positivt å si om de. Både når det gjelder kjøp, veiledning og oppfølging etterpå

Reidum

Ridetimer/kjøp/salg

Enten det har vært kurs, ridetimer, salg, trening eller gode råd, så har jeg alltid blitt møtt med erfarenhet og ærlighet, uavhengig av mitt og hestene sitt nivå. Jeg føler jeg alltid har et trygt sted å forbedre meg og oppleve gleden med hest. Rett og slett ren og skjær Hestelykke.

Anonym

Kjøp/salg

Fant denne herlige hoppa hos deg via finn.no. God mottagelse fra første stund. Da vi skulle prøve ri måtte vi ri en annen hest først. Forståelig og fornuftig vurdering Vaka fra Skorgen var/er en sensible våken dame. Håper på muligheten til og komme på trening hos deg. Anbefaler andre på det varmeste å kjøpe hest hos deg. 

Margrethe

Ridetimer/kjøp/salg

Hestelykke er et fantastisk sted Selv har jeg opplevd flere av Hestelykke sine ekspertiser. Gjennom Hestelykke har jeg både vært oppstallør, solgt hester, utviklet meg som rytter, hatt undervisning, vært på kurs, hatt hest til innridning og fant drømme hesten min. Og etter alle disse årene har jeg ikke et eneste vondt ord å si om Hestelykke. Det er et fantastisk sted, med fantastisk natur, dyr, omgivelser og mennesker. Har jeg et problem, trenger hjelp eller bare vil ha det hyggelig med hest, så drar jeg til Hestelykke.