Røkkvi islandshestklubb

 • Velkommen til en voksende og allsidig klubb
 • Tilholdssted er Bråta gård, Kongsberg
 • Tilgang på stall, ovalbane, passbane og instruktører
 • Arrangementer som kurs og stevner
 • Høyt fokus på trygge rammer
 • Samhold, inkluderende læringsmiljø og tilhørighet


 1. Søk på Røkkvi islandshestklubb
 2. Velg jeg skal bli medlem / barnet mitt skal bli medlem
 3. Registrer deg 
 4. Du mottar faktura når registreringen er godkjent
 5. Ved problemer, kontakt leder i klubben per telefon: 94154647

Priser

Hovedmedlemskap 2023


900 NOK

Familiemedlem 2023


150 NOK

Klubbjakke med logo

Ta kontakt med oss for bestilling av jakke med trykk finnes i størrelsene S-XL, om du ønsker trykk på egen jakke kan vi også ordne dette!

600 NOK

Rabatter som Røkkvimedlem:


Stevnestart hos Røkkvi          (kan variere)


÷ 200 NOK

Kursdeltagelse hos Røkkvi    (kan variere)


÷ 500 NOK

Handling hos Lundgreens - Hest, hund og rytter


20 % 

Nyheter

02.05.2022

Vi begynner å kjenne hverandre godt i Røkkvi. Et supert godt miljø for alle - her er alle velkommen - uansett alder og på hvilken nivå man er. Dette har tiltrukket seg en del nye medlemmer - og det er vi super stolte av! Med det følger det også en påminnelse til oss som har vært i klubben lenge - og også veiledning for nye medlemmer. Vi kan fleipe og tulle med hverandre siden vi kjenner hverandre så godt. Vi har også fulgt hverandre gjennom mange kurs og stevner slik at vi vet mye om hverandre, hvor hver enkelt startet med sin hest - vi har sett utviklingen og vet mye om ekvipasjene.

Dette kan både forbause og overvelde nye medlemmer. Så nå er det viktig at vi sammen har fokus fremover - og en påminnelse om at vi ønsker å være en klubb med «TRYGGE RAMMER». En klubb som tilrettelegger for trygge rammer og langvarige, fornøyde medlemmer. En klubb som ønsker å skape et trygt og godt fellesskap for barn, unge og voksne:

 • Ingen sammenligning av deltagere/medlemmer: har man ønske om å kommentere en ekvipasje under et stevne/kurs/ridetime etc i negativ retning så bør man tenke seg om før man snakker høyt. For man vet aldri hvor denne ekvipasjen startet, hvor mye jobb som er lagt i det, og hvor langt de faktisk har kommet. Vær sportslig og gi heller en positiv støtte dette kan man enkelt få grunnlag til ved å ha snakket med «menneske». Da kommer vi inn på neste punkt som henger godt sammen her - «sosial tilhørighet»:
 • Sosial tilhørighet: se hele menneske og ikke bare utøveren. Ser du et nytt ansikt - eller kanskje noen du ikke har snakket så mye med: stopp og bli kjent med menneske. En fin innledning er å spørre om akkurat det vi er så opptatt av: hesten - hvor lenge har de jobbet sammen, hva ønsker man, hva er målet etc. Da vet man så mye mer om ekvipasjen neste gang man ser de på banen/tur - hva det måtte være. Bidra til at alle føler seg sett

Å skape et godt miljø i en klubb er alles ansvar - enten du er leder, trener, forelder, besøkende, utøver eller annet!

Fotogalleri